Monday 19 March 2012

Това не е поредната директория за статии !

Здравейте хора ! Това не е обикновената директория за статии на която Вие сте попаднали. Както виждате тя се хоства на сървъра на google и е изградена с помощта на blogspot, което и дава малко предимство пред другото. Разбира се, тя ще бъде оптимизирана така, че Вие да получите линкове с максимално голяма тежест от този вид сайтове. Правилата ще са стандартни, но начина на изпращане на статиите ще бъде по-различен, но това предполагам няма да е проблем след като получавате безплатни линкове и то на вашата тематика.
 Сайта е изграден с цел оптимизация на вашите сайтове ( SEO ) и тяхната реклама. Всеки който желае може да изпрати своята статия на " katsarov.design@gmail.com " като разбира се ми припомняте, че статията е за този блог. Ако статията Ви спазва правилата и двамата печелим ! Аз получавам уникално съдържание, а вие - безплатни тематични линкове.
* - Имайте в предвид, че вашите линкове ще се показват временно и на началната страница, което повечето директории за статии не предлагат. Също така, хората добавили поне една статия в сайта, имат право да добавят и собствени картинки от техен url за оптимизация на google images. :)

No comments:

Post a Comment