Tuesday 20 March 2012

Защо да дадем колите си за скрап?

Имате стара кола която е извън употреба, но не знаете какво да я правите?
Най-доброто решение днес е да предадете вашите коли за скрап. Съществуват фирми занимаващи се с екологоия и такива които изкупуват коли извън употреба. Ръждата по колите и тяхната неспособност да бъдат управлявани са първите признаци, че вашата кола е за скрап.
Професионалисти биха ви посъветвали да направите обстоен преглед на вашия автомобил и да се информирате относно цените които фирмите за скрап предлагат.
Предавайки вашата кола за скрап, печелите вие и фирмата купувач. Вие помагате на световната екология като предадете старата едра техника или автомобил, като в същото време ще ви бъде платено.
Много от фирмите за изкупуване на скрап предлагат безплатен транспорт в даден район. При избирането на такава фирма трябва да внимавате дали всичко е узаконено и дали предлагат документ за дерегистрация от КАТ.
Накратко трябва да знаете, че като предадете колата си за скрап, вие помагате на природата и в същото време получавате не малка сума. Внимателно избирайте фирмата за скрап и се уверете, че всичко е законно. Много фирми предлагат безплатен транспорт и дерегистрация от КАТ което е предимство за вас. За по-ефективна продажба огледайте състоянието на вашия автомобил и се консултирайте със специалисти за това каква е цената на вашия автомобил

No comments:

Post a Comment